I’m a Barbie girl in a Instagram world

 

 

 

Ser la Barbie no és fàcil. Haver d’estar sempre guapa i perfecta per qualsevol ocasió és esgotador. Però ara, amb les xarxes socials, encara resulta més difícil perquè no només cal ser la millor sinó sobretot, semblar-ho. Ho podeu comprovar vosaltres mateixos.

@Socalitybarbie fa una paròdia de les fotos que la gent penja a Instagram quan vol fer veure que la seva vida és fantàstica. Like a Barbie girl in a Barbie world, com deia la famosa cançó. Es tracta d’un compte crític d’Instagram amb la pròpia xarxa social i que ja registra milers de seguidors. L’anònima fotògrafa que hi ha darrera d’aquest perfil critica que en aquesta xarxa social la majoria de fotografies que pengen els usuaris s’assemblen i es repeteixen constantment. Cal semblar un hipster, fer servir molts filtres i recórrer a una llista de hashtags absurds per retratar un instant. Però sobretot, deixa clar, que cal molt d’ego.

By with No Comments 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Warning: A non-numeric value encountered in /home/knut9974/public_html/_pasdigital/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63