Qui som?

 

Passaport Digital és un projecte educatiu dirigit per dues periodistes en actiu que volem aportar la nostra experiència professional a les aules en temes d’alfabetització multimèdia i competències digitals. El nostre objectiu és fomentar un ús actiu, crític i responsable d’Internet.

Nosaltres

IMGP8975 (2)Mònica Roca Sanés   monica@pasdigital.net 
Llicenciada en periodisme per la UAB i cursant el màster en Comunicació i Educació a la xarxa de la UNED. Actualment és redactora del programa L’Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio. El seu currículum comença a Catalunya Cultura i Icat fm. Després de treballar pels informatius de la Ràdio i la Televisió d’Andorra, ha seguit el seu recorregut al costat de Pere Mas, Manel Fuentes, Sílvia Cóppulo i Tatiana Sisquella com a guionista, redactora i reportera a diferents programes de Catalunya Ràdio, on també ha dirigit un projecte propi.

 

IMG_9791 (1)

Anna Flotats Thomas   anna@pasdigital.net
Llicenciada en Periodisme per la UAB i master en Ciències de la Informació d’El País. La seva   trajectòria professional comença en diversos programes de Barcelona Televisió i als serveis informatius de COMRàdio. Després, ha continuat la seva carrera en la premsa escrita. Ha treballat a les delegacions de Madrid, Galícia i Catalunya d’El País cobrint l’actualitat política i local i ha col∙laborat a la secció de Societat del diari Ara. Actualment coordina les àrees d’Educació,Sanitat i Igualtat a Público.es.

 

Col·laboradors

JAVI

Javi Somoano   javisomo@gmail.com
Em dic Javi en homenatge a un mico del zoo de Madrid i, com ell, sóc una bestiola peluda atrapada en una ciutat. M’agraden les bicis des que em van treure les rodetes. El 75% del meu temps el passo ideant campanyes publicitàries per les empreses que mouen els fils des de l’ombra. El 25% restant l’inverteixo en organitzacions secretes que lluiten per subvertir l’ordre establert. Si em deixen, canvio el disseny per formatges de poble.

Clara Costa


Clara Costa   
clara@knut.cat
Sóc una apassionada d’Internet i les noves tecnologies. Treballo dia a dia per ajudar a que les empreses treguin el màxim rendiment del món digital; les assessoro i gestiono la seva presència a les xarxa. He treballat per marques de diferents sectors buscant solucions creatives  per aconseguir resultats òptims. Em trobaràs a www.knut.cat.

 

Vols participar o formar part del nostre projecte?

Ens agradaria fer de Passaport Digital un col·lectiu format per docents i periodistes que intercanviïn la seva experiència i comparteixin el seu punt de vista sobre els reptes que ens plantegen les tecnologies, internet i els nous mitjans. Aquest és l’objectiu del blog i dels cursos de formació que proposem: construir un espai de trobada on hi tingui cabuda tohom que hi vulgui participar o col·laborar.

Contacta amb nosaltres!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge


Warning: A non-numeric value encountered in /home/knut9974/public_html/_pasdigital/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63