Qui som?

 

Passaport Digital és un projecte educatiu dirigit per dues periodistes en actiu que volem aportar la nostra experiència professional a les aules en temes d’alfabetització multimèdia i competències digitals. El nostre objectiu és fomentar un ús actiu, crític i responsable d’Internet.

Nosaltres

IMGP8975 (2)Mònica Roca Sanés   monica@pasdigital.net 
Llicenciada en periodisme per la UAB i cursant el màster en Comunicació i Educació a la xarxa de la UNED. Actualment forma part de l’equip del programa Solidaris de Catalunya Ràdio. El seu currículum comença a Catalunya Cultura i Icat fm. Després de treballar pels informatius de la Ràdio i la Televisió d’Andorra, ha seguit el seu recorregut al costat de Pere Mas, Manel Fuentes, Sílvia Cóppulo i Tatiana Sisquella com a guionista, redactora i reportera a diferents programes de Catalunya Ràdio, on també ha dirigit un projecte propi.

 

IMG_9791 (1)

Anna Flotats Thomas   anna@pasdigital.net
Llicenciada en Periodisme per la UAB i master en Ciències de la Informació d’El País. La seva   trajectòria professional comença en diversos programes de Barcelona Televisió i als serveis informatius de COMRàdio. Després, ha continuat la seva carrera en la premsa escrita. Ha treballat a les delegacions de Madrid, Galícia i Catalunya d’El País cobrint l’actualitat política i local i ha col∙laborat a la secció de Societat del diari Ara. Actualment coordina les àrees d’Educació,Sanitat i Igualtat a Público.es.

 

Col·laboradors


Angela Peris 
angela.p.alcantud@gmail.com 
És Llicenciada en comunicació audiovisual, ballarina i coreògrafa. S’ha format a Dance Space Center i Movement Research de Nova York i a The School For New Dance Developement d’Amsterdam (SNDO) als Països Baixos. Com a filla de periodistes de ràdio, el so va ser sempre un punt de partida en el seu treball escènic centrat en la relació entre el  moviment i la veu. Forma part del col·lectiu d’art castellonenc “Bolimini. Art i Educació “, un projecte centrat en l’experimentació amb l’art adreçat als nens i nen es. Des de 2012 col·labora amb la Fundació Yehudi Menuhin Espanya com a professora de dansa i audiovisuals als centres de primària i secundària de Barcelona i continua col·laborant en projectes escènics de la companyia Alma Soderberg (Suècia) i la companyia “Angela y Koldo”.

 

Esteve Codony 
Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la UdG. “Treballo en una emissora de ràdio pública (Ràdio Banyoles) fent poques tasques de periodista. Hi ha gent que li costa dir que no a qualsevol projecte, jo en sóc un. M’apunto a un bombardeig: he format part de diverses entitats organitzant concerts, festivals i tot tipus d’activitats socials i culturals. Ara mateix, els jocs de taula, el cinema i els mocs de les meves filles són els meus temes de conversa habituals.”

 

Majo Siscar  @majosiscar
Llicenciada en periodisme per la UAB i màster en estudis Llationamericans per la UNAM. Periodista freelance. Ha cobert la violència a l’Amèrica Central, les víctimes de la guerra contra les drogues a Mèxic, la migració cap als Estats Units o el procés de pau a Colòmbia per a mitjans nacionals i internacionals. Ha impartit tallers de comunicació en comunitats indígenes i ha estat professora de periodisme digital a la Escuela de Periodismo Carlos Septién García de Mèxic. És autora del llibre Tremendes, Lliçons de Lluitadores  Llatinoamericanes, deu cròniques analògiques de dones que canvien la seva realitat.

 

JAVI

Javi Somoano   javisomo@gmail.com
Em dic Javi en homenatge a un mico del zoo de Madrid i, com ell, sóc una bestiola peluda atrapada en una ciutat. M’agraden les bicis des que em van treure les rodetes. El 75% del meu temps el passo ideant campanyes publicitàries per les empreses que mouen els fils des de l’ombra. El 25% restant l’inverteixo en organitzacions secretes que lluiten per subvertir l’ordre establert. Si em deixen, canvio el disseny per formatges de poble.

 

Clara Costa


Clara Costa   
clara@knut.cat
Sóc una apassionada d’Internet i les noves tecnologies. Treballo dia a dia per ajudar a que les empreses treguin el màxim rendiment del món digital; les assessoro i gestiono la seva presència a les xarxa. He treballat per marques de diferents sectors buscant solucions creatives  per aconseguir resultats òptims. Em trobaràs a www.knut.cat.

 

Vols participar o formar part del nostre projecte?

Ens agradaria fer de Passaport Digital un col·lectiu format per docents i periodistes que intercanviïn la seva experiència i comparteixin el seu punt de vista sobre els reptes que ens plantegen les tecnologies, internet i els nous mitjans. Aquest és l’objectiu del blog i dels cursos de formació que proposem: construir un espai de trobada on hi tingui cabuda tohom que hi vulgui participar o col·laborar.

Contacta amb nosaltres!

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge


Warning: A non-numeric value encountered in /home/knut9974/public_html/_pasdigital/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63