Amics i amors 2.0?

Tiempo de lectura: 1 minuto
Escrito por 
Anna Flotats

Truco o no truco? Per què no em respon el missatge si l'ha llegit fa tres hores? Alfonso Casas retrata, en algunes vinyetes de Se(nti)mental, com conviuen l'amor i l'amistat amb les noves tecnologies. Existeixen realment les relacions 2.0? Si voleu conèixer què més fa aquest il·lustrador: http://www.alfonsocasas.blogspot.com.es/

recibido leido desesperado amigosdospuntocero facetime

Escrito por

Anna Flotats

Em dic Anna Flotats, sóc periodista i actualment em dedico a la comunicació política. Sóc cap de premsa d’un grup parlamentari al Congrés dels Diputats. He passat per Público, El País, COMRàdio i Barcelona Televisió. Vaig estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i vaig fer el màster en Ciències de la Informació del diari El País. He cursat també el màster en Direcció en Comunicació empresarial i institucional de la UAB.
Comparte