I'm a Barbie girl in a Instagram world

Tiempo de lectura: 1 minuto
Escrito por 
Mònica Roca

 

 

 

Ser la Barbie no és fàcil. Haver d’estar sempre guapa i perfecta per qualsevol ocasió és esgotador. Però ara, amb les xarxes socials, encara resulta més difícil perquè no només cal ser la millor sinó sobretot, semblar-ho. Ho podeu comprovar vosaltres mateixos.

@Socalitybarbie fa una paròdia de les fotos que la gent penja a Instagram quan vol fer veure que la seva vida és fantàstica. Like a Barbie girl in a Barbie world, com deia la famosa cançó. Es tracta d’un compte crític d’Instagram amb la pròpia xarxa social i que ja registra milers de seguidors. L’anònima fotògrafa que hi ha darrera d’aquest perfil critica que en aquesta xarxa social la majoria de fotografies que pengen els usuaris s’assemblen i es repeteixen constantment. Cal semblar un hipster, fer servir molts filtres i recórrer a una llista de hashtags absurds per retratar un instant. Però sobretot, deixa clar, que cal molt d’ego.

Escrito por

Mònica Roca

Em dic Mònica Roca, sóc periodista i treballo a Catalunya Ràdio. Actualment formo part de l’equip del Solidaris. Vaig estudiar periodisme a la UAB i ara estic acabant el màster en Comunicació i Educació a la xarxa de la UNED. També he treballat per Catalunya Cultura, iCatfm, als informatius de Radio i Televisió d’Andorra i he fet col·laboracions puntuals en premsa.
Comparte