Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/pasdigital.net/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292
De què va exactament aquest blog? - Passaport Digital

De què va exactament aquest blog?

De què va exactament aquest blog?

Passaport Digital vol ser un espai on preguntar-nos per què ens serveix la tecnologia i en què ens pot ajudar a l’hora d’aprendre i comunicar-nos. Però també vol ser una finestra per on observar les moltes trampes que amaga, perquè la tecnologia no és neutral. És un instrument amb connotacions ètiques i ideològiques. La fem les persones i som nosaltres qui decidim com fer-la servir.

Al blog de Passaport Digital no hi trobareu articles sobre les últimes tendències i les novetats del mercat. Nosaltres no som geeks, ni apocalíptiques ni integrades (com deia Umberto Eco). Som (com expliquem aquí), dues periodistes en actiu que volem aportar la nostra visió sobre l’ús de les tecnologies des de la nostra experiència treballant en mitjans. Dues periodistes que, com tothom, n’estem aprenent cada dia a còpia d’assaig-error, que no sabem cap on va tot plegat però que creiem que tots hi tenim molt a dir.

By with No Comments 0

Related Posts

No posts were found for display

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *