De què va exactament aquest blog?

Tiempo de lectura: 1 minuto
Escrito por 
Mònica Roca

Passaport Digital vol ser un espai on preguntar-nos per què ens serveix la tecnologia i en què ens pot ajudar a l’hora d’aprendre i comunicar-nos. Però també vol ser una finestra per on observar les moltes trampes que amaga, perquè la tecnologia no és neutral. És un instrument amb connotacions ètiques i ideològiques. La fem les persones i som nosaltres qui decidim com fer-la servir.

Al blog de Passaport Digital no hi trobareu articles sobre les últimes tendències i les novetats del mercat. Nosaltres no som geeks, ni apocalíptiques ni integrades (com deia Umberto Eco). Som (com expliquem aquí), dues periodistes en actiu que volem aportar la nostra visió sobre l’ús de les tecnologies des de la nostra experiència treballant en mitjans. Dues periodistes que, com tothom, n’estem aprenent cada dia a còpia d’assaig-error, que no sabem cap on va tot plegat però que creiem que tots hi tenim molt a dir.

Escrito por

Mònica Roca

Em dic Mònica Roca, sóc periodista i treballo a Catalunya Ràdio. Actualment formo part de l’equip del Solidaris. Vaig estudiar periodisme a la UAB i ara estic acabant el màster en Comunicació i Educació a la xarxa de la UNED. També he treballat per Catalunya Cultura, iCatfm, als informatius de Radio i Televisió d’Andorra i he fet col·laboracions puntuals en premsa.
Comparte