Educar en competències digitals implica fomentar el pensament crític

Tiempo de lectura: 1 minuto
Escrito por 
Mònica Roca

Aquest curs 2019-20 el servei d’educació de l’Ajuntament de Banyoles i les AMPES dels centres educatius del municipi, ens han convidat a participar en el cicle de conferències “Eduquem en família”. La pregunta que hem plantejat a pares i professors des de Passaport Digital és: Com eduquem per ser competents digitals?

Parlem de com gestionar la identitat digital, d’aprendre a combatre l’odi i l’assetjament a la xarxa o de com detectar les fake news. I ens preguntem també per què serveixen les xarxes socials. Us deixem un vídeo-resum de la xerrada per si voleu prendre apunts.

 

El programa Eduquem en Família està organitzat conjuntament per les AMPA dels diferents centres educatius de Banyoles, des de l'escola bressol fins els instituts de secundària, conjuntament amb el Servei d'Educació de l'Ajuntament i consisteix en un seguit de xerrades o activitats formatives per a famílies o persones interessades en l'educació.

Escrito por

Mònica Roca

Em dic Mònica Roca, sóc periodista i treballo a Catalunya Ràdio. Actualment formo part de l’equip del Solidaris. Vaig estudiar periodisme a la UAB i ara estic acabant el màster en Comunicació i Educació a la xarxa de la UNED. També he treballat per Catalunya Cultura, iCatfm, als informatius de Radio i Televisió d’Andorra i he fet col·laboracions puntuals en premsa.
Comparte