Passaport Digital, inclòs al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya

Tiempo de lectura: 1 minuto
Escrito por 
Anna Flotats

Passaport Digital és considerada una "aportació innovadora"

Passaport Digital ja forma part del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP). Aquest servei, impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals i els ajuntaments catalans de més de 5.000 habitants, ha considerat que el nostre projecte suposa “una aportació innovadora i de qualitat”.

Després d’impartir diversos tallers a quatre instituts de Parets del Vallès, l’ajuntament d’aquesta localitat del Vallès Oriental va proposar incloure el nostre projecte al BBP, que s'encarrega d'identificar i difondre experiències innovadores de govern i gestió municipal. El Banc ha qualificat Passaport Digital com una “pràctica significativa” que pot servir de referència per a altres ajuntaments o entitats locals.

Si, com a institució, entitat o ens local, hi esteu interessats, podeu consultar la fitxa del nostre projecte aquí.

Escrito por

Anna Flotats

Em dic Anna Flotats, sóc periodista i actualment em dedico a la comunicació política. Sóc cap de premsa d’un grup parlamentari al Congrés dels Diputats. He passat per Público, El País, COMRàdio i Barcelona Televisió. Vaig estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i vaig fer el màster en Ciències de la Informació del diari El País. He cursat també el màster en Direcció en Comunicació empresarial i institucional de la UAB.
Comparte