36 tallers a Parets del Vallès

Tiempo de lectura: 1 minuto
Escrito por 
Anna Flotats

Durant aquest curs escolar, Passaport Digital imparteix tallers en competències digitals i alfabetització multimèdia a tots els instituts públics de Parets del Vallès (IES Torre de Malla, IES Montserrat, IES La Sínia i IES ACESCO).

En total, 36 tallers que proposen als alumnes de secundària treballar i reflexionar sobre qüestions bàsiques i imprescindibles per fer un ús crític i responsable d’internet. També per saber navegar per la xarxa sense perdre’ns o naufragar.

Els temes que hem abordat aquests primers dies amb alumnes de primer a quart d’ESO, són: com cercar, seleccionar i contrastar a internet?; la violència de gènere a cop d’App; la gestió de la identitat digital; la lectura audiovisual: aprenem a llegir imatges! i com funcionen les xarxes socials.

El projecte és possible gràcies a la Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Escrito por

Anna Flotats

Em dic Anna Flotats, sóc periodista i actualment em dedico a la comunicació política. Sóc cap de premsa d’un grup parlamentari al Congrés dels Diputats. He passat per Público, El País, COMRàdio i Barcelona Televisió. Vaig estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i vaig fer el màster en Ciències de la Informació del diari El País. He cursat també el màster en Direcció en Comunicació empresarial i institucional de la UAB.
Comparte