Som dues periodistes en actiu que volem aportar la nostra experiència professional a les aules

Passaport Digital és un projecte educatiu que neix de la nostra inquietud com a periodistes. Volem fomentar l’esperit crític entre els alumnes a l’hora d’informar-se i entretenir-se i per això centrem la mirada en els nous mitjans. Conscients que la premsa, la ràdio i la televisió han passat a ser mitjans secundaris entre l’audiència, creiem que cal educar en els nous llenguatges d’Internet.
Coneix-nos
Anna Flotats

Anna Flotats

Em dic Anna Flotats, sóc periodista i actualment em dedico a la comunicació política. Sóc cap de premsa d’un grup parlamentari al Congrés dels Diputats, on vaig arribar el 2018 després de 10 anys treballant en mitjans de comunicació.

He passat per Público, El País, COMRàdio i Barcelona Televisió, on he estat redactora d’informació política i local. Vaig estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i, anys després, vaig fer el màster en Ciències de la Informació del diari El País.

Recentment, he cursat també el màster en Direcció en Comunicació empresarial i institucional de la UAB.

anna@pasdigital.net

Mònica Roca

Em dic Mònica Roca, sóc periodista i treballo a Catalunya Ràdio. Actualment formo part de l’equip del Solidaris, un dels programes amb més trajectòria de la programació i que aposta per un periodisme crític, rigorós i reflexiu.

Vaig estudiar periodisme a la UAB i ara estic acabant el màster en Comunicació i Educació a la xarxa de la UNED. També he treballat per Catalunya Cultura, iCatfm, als informatius de Radio i Televisió d’Andorra i he fet col·laboracions puntuals en premsa.

Des de l’any 2016 compagino la meva feina a la ràdio amb aquest projecte educatiu que es diu Passaport Digital.

monica@pasdigital.net
Mònica Roca