Un dia sense mòbil

Tiempo de lectura: 1 minuto
Escrito por 
Anna Flotats

 

 

Per fer fotos, per jugar, per xatejar, per informar-nos...Passem hores amb un mòbil a la mà i, sovint, ens és igual si estem sols o acompanyats. Què ens aïlla més? Tenir o no tenir mòbil? Veiem què passa quan "M'he deixat el meu mòbil". Un curt escrit per Charlene deGuzman i dirigit per Miles Crawford.

Escrito por

Anna Flotats

Em dic Anna Flotats, sóc periodista i actualment em dedico a la comunicació política. Sóc cap de premsa d’un grup parlamentari al Congrés dels Diputats. He passat per Público, El País, COMRàdio i Barcelona Televisió. Vaig estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i vaig fer el màster en Ciències de la Informació del diari El País. He cursat també el màster en Direcció en Comunicació empresarial i institucional de la UAB.
Comparte