Violència masclista en directe

Tiempo de lectura: 1 minuto
Escrito por 
Anna Flotats

https://www.youtube.com/watch?v=pb39VNBgoks

 

La presentadora de televisió mexicana Tania Reza va ser víctima d'un assetjament sexual en tota regla per part del seu company de programa, Enrique Tovar. Com es veu al vídeo, la noia acaba abandonant el programa i al presentador només se li acut dir "Mi compañera anda un poquito hormonal". Però el pitjor de tot no són les imatges, sinó que la cadena, enlloc de denunciar la violència masclista i castigar a l'agressor, ha fet fora als dos presentadors i ha pressionat a Reza perquè digui que tot va ser un muntatge.

Malgrat el llarg camí que ens queda per fer a Espanya, per sort, ja som a les antípodes de fets com aquests. Almenys, a la tele i en directe.

Escrito por

Anna Flotats

Em dic Anna Flotats, sóc periodista i actualment em dedico a la comunicació política. Sóc cap de premsa d’un grup parlamentari al Congrés dels Diputats. He passat per Público, El País, COMRàdio i Barcelona Televisió. Vaig estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i vaig fer el màster en Ciències de la Informació del diari El País. He cursat també el màster en Direcció en Comunicació empresarial i institucional de la UAB.
Comparte